Hvordan være ny brukerrepresentant

Digital samhandling for brukerrepresentanter Forum Erfaringer/Experiences Hvordan være ny brukerrepresentant

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2535
  Anonym

   Har noen noen gode råd?

   #2646
   Anonym

    Allier deg selv med erfarne, de behøver ikke å være brukerrepresentanter selv men noen som bryr seg og ditt ve og vel og gjerne ivrer for psykisk helse eller det som du er brukerrepresentant innenfor. Det hjelper å ha noen som går et stykke med deg på veien.

    Følg de impulsene du selv får. Når du får en ide til noe, følg den. Se hvor den tar deg og hvilke stikkveier du må innom før du kommer til mål.

    Sett deg delmål, ting du ønsker å oppnå av mindre ting du mestrer på veien. Belønn deg selv når du oppnår et delmål, du er godt igang!

    Husk å bruke tid sammen med venner og/ eller familie. Å være sosial sammen med folk som støtter deg kan ikke komme bakerst i køen. Det er lett å bli tent i sin jobb som brukerrepresentant men man trenger noen som husker hva annet rart man består av og utenom det å være brukerrepresentant.

    Les gjerne. Les om traumer og relasjoner og gjør opp for egne svake sider ved å styrke de gode men også utvikle de underutviklede områdene i eget vesen. Gjør det til noe koselig, gjerne rett før du legger deg eller i en ledig time etter jobb. Husk, en side er bedre enn ingen side.

    Let deg gjerne opp en mentor som utfordrer deg i din oppgave, som kan se hvor du er god og hva du trenger mer øvelse på. Fortsett også med å dyrke andre interessefelt utenom det å være brukerrepresentant.

    Vær i bevegelse, drikk vann, spis frukt og få frisk luft. Og vær god mot degselv.

   Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
   • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.