Om brukerforumet

Prosjektet “Forum for brukerrepresentanter”  var tidligere et samarbeidsprosjekt mellom Mental Helse, NTNU, TISIP og med støtte fra stiftelsen Dam (tidl. Ekstrastiftelsen). Hensikten har hele tiden vært å samle inn opplysninger som gir grunnlag for oppbygging av mer relevant kompetanse for brukerrepresentanter. Forumet skal bidra til erfaringsoverføring mellom brukerrepresentanter og styrke rekruttering.

 • Hensikt

  Prosjektet “Forum for brukerrepresentanter”  var et samarbeidesprosjekt mellom Mental Helse, NTNU, TISIP og med støtte fra stiftelsen Dam (tidl. Ekstrastiftelsen). Hensikten er å samle inn opplysninger som gir grunnlag for oppbygging av mer relevant kompetanse for brukerrepresentanter. Forumet skal bidra til erfaringsoverføring mellom brukerrepresentanter og styrke rekruttering.

  Hensikten er å samle inn opplysninger som gir grunnlag for oppbygging av mer relevant kompetanse for brukerrepresentanter. Forumet skal bidra til erfaringsoverføring mellom brukerrepresentanter og styrke rekruttering.

 • Kom i gang

  Fant du ikke det du var på utkikk etter?

  Mer veiledende informasjon er tilgjengelig her: Kom i gang

  Hvis du fortsatt ikke får et svar på ditt spørsmål ta gjerne kontakt med oss! Kontaktinformasjon ligger på bunnen av siden, eller bruk plattformens kontaktskjema.

 • Ofte stilte spørsmål

   

  Bruker

  Hvordan kan jeg opprette en bruker?

  Benytt Registrer i navigasjonsmenyen øverst på siden, deretter vil du bli møtt av et skjema hvor du må fylle inn nødvendig informasjon eller…

  Naviger fram til innloggingssiden, trykk på Registrer under Logg inn knappen. Der er det mulig å opprette en egen bruker for nettsiden.

  Forum

  Hvordan opprette et nytt innlegg i forumet?

  Naviger til forumsiden. Trykk på et eksisterende underforum. Trykk på Nytt innlegg knappen og du vil dermed kunne opprette ditt nye innlegg.

  Hvordan kan jeg delta i forumet?

  NNaviger til forumsiden og finn det aktuelle innlegget du ønsker å delta i. Trykk på innlegget og nederst på siden vil du kunne skrive inn tekst og legge til bilder eller lenker. Deretter trykk Send og innholdet vil bli lagt ut.

  Webinar

  Hvordan delta i et webinar?

  Naviger fram til webinarsiden og trykk på Bli med på webinar knappen. Du vil bli videreført til Zoom, hvor det er mulig å delta gjennom programvare, i nettleser eller i app.

 • Retningslinjer

  Dette er retningslinjene for bruken av forumet, og må følges til enhver tid.


  1. Det er ikke lov til å legge ut krenkende, hetsende, trakasserende, støtende eller komme med trusler
  2. Det er ikke lov til å legge ut informasjon som kan identifiserer andre, slik som navn, epost, telefonnummer, adresse og annen personlig informasjon
  3. Det er ikke lov til å legge ut reklame og annonsering for produkter og varer
  4. Bruk folkeskikk og ikke latterliggjør andre
  5. Det er ikke lov til å legge ut diskriminerende, nedsettende eller hatefullt innhold
  6. Hold diskusjon saklig. Ikke spam eller legg ut tulle-innlegg

  Ved brud på retningslinjene vil innlegget bli slettet av en moderator, gjentakende brudd vil bli fulgt opp.

 • Hvordan søke i portalen?

  Hvordan finner hva som skjer i ditt fylke.


  1. Registrer og logg in.
  2. Klikk på «FORUM» og søk i forum om temaet.
  3. Klikk på «PROFIL/MEDLEMMER» for å se alle medlemmer og ved å søk med fylkesnavn( f.eks, Oslo) får du se alle medlemmer i hvert eget fylke.